måndag 21 juli 2008

2 sides of the cake!

Sanning med modifikation för att ska man ta en sån här bild får man offra lite av njutningen...

För Sanningen är följande:

De har tagit med sig en professionell kamera ner till relaxen vilket är svinjobbigt eftersom de inte kan lämna den utan uppsikt för den kostar 50 000... Förmodligen byggt upp ett stativ med handdukar för att den skall kunna stå själv på ett bord, kanske till och med möblerat om lite för att hitta en bra plats till kameran! Sen har de ställt in rätt ljus och testat sig fram för att få vattnet att se flytande och inte fast ut.

Därefter har de ställt in den på självutlösning eftersom de vore sjukt pinsamt att be någon ta bilden! Sen har en av de, förmodligen Peter eftersom han är snabbast skyndat sig som fan ned i poolen och intagit position (man kan se att han knappt hann in i vattenfallet och lägg märket till försöket att se oberörd ut medans tobbe stått där i en kvart och kämpat för att hålla huvudet emot strömmen) 

Efter de fixat bilden så har de alltså tankat in bilderna i datorn och och suttit MINST 20 minuter för att få till de härliga färgerna!

What a Kodak moment!

Hur kan jag vet allt detta? 

Easy.

Lika barn leka bäst!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Idiot-unge. Vi har använt en pocketkamera som inte ens kostar hälften av flygbiljetten. Peter säger att det räcker för honom. Sedan har vi inte alls roddat någonting. Vi tog bara med kameran in i badrummet. Här nere i Milano-trakterna faller det sig naturligt att två så snygga killar blir riktigt bra på bild. Är vi inte hemma igen innan fredag så kan ni nå oss via Elite Models. Fråga efter Fransesca Moretti (det låter väl italienskt?)

Jimmy Wixtröm sa...

Hahaha,,,,
JA ja ja ja, whatever,

JAg frågar efter Diego Maradona, ni ser nämligen slående lika ut på bilden!

Anonym sa...

Jag gillar djupet i bilden. Det dubbla budskapet. Jag gillar den konstnärliga tanken. Många bottnar.